Dorpsstraat 41, 2912 CA Nieuwerkerk a/d IJssel
Tel.  0180-316868
Whatsapp icoon WhatsApp 06-83303112

Facebook icoonInstagram icoonLinkedIn icoon

Business bloemist

Onze moderne bloemenspeciaalzaak is te vinden in het karakteristieke 'Oude Dorp' van Nieuwerkerk aan den IJssel. De creatieve en drijvende kracht is meesterbloembinder Coen van Buuren. Coen heeft ruim 35 jaar ervaring in de bloemsierkunst en samen met een team van vakkundige en enthousiaste medewerkers staan wij voor uw organisatie klaar als het gaat om bloemen voor collega's of relaties, verse bloemabonnementen voor uw ontvangstruimtes of advies, levering en onderhoud van kantoorbeplanting.

Bloemen als relatiegeschenk

Al jaren zijn bloemen de nummer 1 in relatiegeschenken. Als vaste klant kunt u bij ons gemakkelijk per telefoon, online via onze webwinkel of per e-mail uw bestellingen doorgeven, waarna wij ervoor zorgen dat uw bestellingen op tijd en correct bij uw relaties bezorgd worden.

  • Gemakkelijk op rekening bestellen; via onze online webwinkel, per e-mail of per telefoon
  • 1 aanspreekpunt voor bezorging in binnen- én buitenland
  • Kwaliteit gewaarborgd door betrouwbaar Fleurop netwerk en jarenlange ervaring

Bloemenabonnement

Altijd een fleurrijk welkom!

Met onze bloemabonnementen heeft u elke week een variatie aan verse bloemen. Wij leveren de abonnementen inclusief bijpassende pot of vaas en zorgen ervoor dat u nooit hetzelfde heeft staan. Wij stemmen het abonnement af op het interieur en/of de huisstijl van uw bedrijf en wisselen met elk seizoen mee.

Kantoorbeplanting (advies/levering/onderhoud)

Voor elke ruimte de juiste pot en plant, afgestemd op uw huisstijl, interieur, wensen én natuurlijk uw budget. Wij verzorgen graag de groene inrichting van uw bedrijf. Wij ontzorgen u compleet door ook het reguliere interne groenonderhoud voor onze rekening te nemen. Uit onderzoek is gebleken dat echte planten in een gebouw stresskillers en luchtverbeteraars zijn. Ze verhogen de productiviteit en de positieve werkbeleving van uw medewerkers. Wij werken samen met een betrouwbaar netwerk van professionele interieurbeplanters: uistekende service, betrouwbaarheid, continuïteit en kwaliteit!

*Wij zijn gespecialiseerd in hydrocultuur.

 

Referenties

  • Logo qquest
  • Logo Yield

  • logo reijm oranje  website

  • logo sanare

  • Logo Mansveld
  • CR2 logo 180