Dorpsstraat 41, 2912 CA Nieuwerkerk a/d IJssel
Tel.  0180-316868
Whatsapp icoon WhatsApp 06-83303112

Facebook icoonInstagram icoonLinkedIn icoon

Bloemenabonnement

'Bloomon' maar dan van jouw vertrouwde bloemist

Wist jij al dat wij ook persoonlijke bloemenabonnementen verzorgen à la 'Bloomon'? Elke week of elke 2 weken een verrassend boeket, met bloemen van het seizoen, bij jou thuis geleverd op een moment dat het jou past!

plukboeket maandabonnement

Hoe werkt het?

1. Kies het formaat dat bij je past. Small, medium of large: jij bepaalt hoe groot het boeket mag worden dat je ontvangt.

2. Geef aan of je een (leen)vaas erbij wilt ontvangen of dat je alleen de bloemen wil ontvangen. Je kunt ook de eerste vaas kopen, dan passen wij het boeket de volgende keren af op deze vaas.

3. Stel zelf je bezorgschema samen. Ontvang bloemen zo vaak je wilt. Elke week of om de week. Elk boeket is anders met bloemen van het seizoen!

4. Kies een bezorgmoment. In de ochtend, in de middag. Middels onze WhatsApp service kun je gemakkelijk tussentijdse wijzigen als het bijvoorbeeld een keer bij de buren afgegeven moet worden of toch liever einde van de middag!

5. Je zit nergens aan vast. Een ander formaat, speciale wensen (bijvoorbeeld een wit boeket), een keertje overslaan of stopzetten: wijzigen kan altijd.

6. Na elke levering sturen wij je een Tikkie. Zo is betaling gemakkelijk geregeld en hoef je niet in de winkel langs te komen.

Een bloemenabonnement is ook leuk om cadeau te geven. Zo geef je iemand een beetje kleur in zijn leven!


Direct bestellen?
Button bestellen

Meer informatie?
Staat het abonnement van jouw keuze er niet tussen of heb je speciale wensen? Mail ons. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

Wat onze klanten over ons zeggen

Recensie Roland Vos

 

Referenties

  • Logo qquest
  • Logo Yield

  • logo reijm oranje  website

  • logo sanare

  • Logo Mansveld
  • CR2 logo 180